Ο Βίκτορ Σάντσεθ κατήγγειλε εκβιασμό με σεξουαλικό βίντεο

Ο Bίκτορ Σάντσεθ Ντελ Άμο, προπονητής της Μάλαγα και πρώην του Ολυμπιακού κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού μέσω της διάδοσης ενός σεξουαλικού βίντεο

Ο Βίκτορ Σάντσεθ κατήγγειλε εκβιασμό με σεξουαλικό βίντεο

Ο παλιός (καλοκαίρι του 2016) προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού ενώ κατέστησε σαφές ότι θα καταγγείλει όποιον διανέμει ή μοιράζει το βίντεο μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Πρόκειται για έγκλημα κατά της ιδιωτικής μου ζωής. Μου ζητούν χρήματα, προσπαθούν να με εκβιάσουν και αποφάσισα να καταγγείλω οποιονδήποτε διανέμει το βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα ή σε ιδιωτικά Whatsapps» είπε ο Βίκτορ.

Το βίντεο δείχνει τον Βίκτορ Σάντσεθ να παίζει με το μόριο του μπροστά σε κάμερα, η οποία ήταν τοποθετημένη μπροστά του.

Ο Σάντσεθ ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής από τη Ρεάλ αλλά διακρίθηκε φορώντας τις φανέλες των Σανταντέρ, Ντεπορτίβο. Το 2006 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό κι έκλεισε την καριέρα του το 2007 στην Έλτσε.

Ως προπονητής ξεκίνησε βοηθός του Μίτσελ σε Χετάφε, Σεβίλλη, ενώ ακολούθησε τον Μίτσελ και στον Ολυμπιακό. Το 2016 πήγε στην Ντεπορτίβο και το 2016 επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να φύγει γρήγορα. Στη συνέχεια δούλεψε σε Μπέτις και Μάλαγα.