Βιδάλ: Προσφυγή σε Μπαρτσελόνα έναντι 2.4 εκατ. ευρώ!

Ο Αρτούρο Βιδάλ διεκδικεί δικαστικά από την Μπαρτσελόνα το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ από μπόνους που δεν του έχουν καταβληθεί.

Βιδάλ: Προσφυγή σε Μπαρτσελόνα έναντι 2.4 εκατ. ευρώ!

Μπαρτσελόνα και Αρτούρο Βιδάλ διανύουν την δεύτερη σεζόν της συνεργασίας τους, η οποία ωστόσο έχει εξελιχθεί σε προβληματική, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται αναπόφευκτα στην οριστική ρήξη.

Τελευταίο επεισόδιο στις ταραγμένες σχέσεις τους είναι αποτέλεσε η καταγγελία του 32χρονου μέσου στις 5 Δεκεμβρίου εις βάρος των «μπλαουγκράνα». Η ισπανική ιστοσελίδα "ABC" κάνει λόγο για προσφυγή του Χιλιανού στα αρμόδια όργανα της La Liga για την διεκδίκηση του ποσού των 2.4 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, είναι μπόνους το οποίο δικαιούται βάσει συμβολαίου, με την Μπαρτσελόνα να αρνείται να του το καταβάλλει. Από την πλευρά της ομάδας, οι «μπλαουγκράνα» δεν αρνούνται την ύπαρξη της προσφυγής, ωστόσο υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή οφειλή, αφού ο παίκτης δεν κάλυψε το 60% όσον αφορά στο χρόνο συμμετοχής του σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας, όπως όριζε το συμβόλαιό του.

Η κίνηση του Βιδάλ λογίζεται από την Μπαρτσελόνα ως ένα ακόμα μέσο πίεσης του Χιλιανού για να αναγκάσει την ομάδα του να αποδεχτεί το αίτημα της Ίντερ και να τον παραχωρήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.