Μπαρτσελόνα: Ερωτηματικό ο Βιδάλ, μένει ο Ράκιτιτς, φεύγει ο Αλενιά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπάρτσα.

Μπαρτσελόνα: Ερωτηματικό ο Βιδάλ, μένει ο Ράκιτιτς, φεύγει ο Αλενιά!

Το μέλλον του Αρτούρο Βιντάλ εξακολουθεί να συνοδεύεται από ερωτηματικά στη Μπαρτσελόνα, με τη φημολογία γύρω από τον Χιλιανό μέσο να «φουντώνει» καθημερινά.

Κάποιες πηγές τον θέλουν να αποχωρεί με μεταγραφή, καθώς υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ίντερ, που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ στη Μπάρτσα για να κάνει δικό της άμεσα τον σκληροτράχηλο χαφ.

Αν ωστόσο θεωρήσουμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τότε ο Χιλιανός μάλλον θα παραμείνει κάτοικος Καταλωνίας, με τον «τσινγκούρι» να δηλώνει σχετικά: «Ο Βιδάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και βοηθάει πολύ την ομάδα, δε νομίζω ότι θα πάει κάπου αλλού...».

Ολυμπιακός: Διαψεύδει η ΠΑΕ για Αλενιά

Την ίδια ώρα, ο Κάρλες Αλενιά φαίνεται πως βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην έξοδο από τη Βαρκελώνη. Ουδείς στην ομάδα αρνείται το πηγαίο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, ωστόσο στη Μπαρτσελόνα θεωρούν πως η καλύτερη επιλογή επί του παρόντος για τον νεαρό μεσοεπιθετικό είναι να δοθεί δανεικός, ώστε να «ψηθεί» τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Ίντερ: Στην Βαρκελώνη για τον Ράκιτιτς (pic)

Όσο για την περίπτωση του Ιβάν Ράκιτιτς, όλα δείχνουν πως παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, επικράτησε η λογική και ο ικανότατος Κροάτης μέσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα μπλαουγκράνα τουλάχιστον μέχρι το τελος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

Ράκιτιτς: «Είμαι θλιμμένος, μου στερούν την μπάλα στην Μπαρτσελόνα!»

Παράλληλα, τα μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα «τρέχουν» και μία από τις περιπτώσεις που είναι πάντα στα υπόψη των «μπλαουγκράνα» είναι αυτή του Ματέις Ντε Λιχτ. Ο νεαρός Ολλανδός επέλεξε μεν τη Γιουβέντους και δεν είναι δυνατόν να πάει άμεσα στη Βαρκελώνη, ωστόσο όπως δήλωσε και ο συμπατριώτης του στη Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιόνγκ «είναι πιθανό να παίξει πολύ σύντομα σε εμάς»...