Μάντσεστερ Σίτι: Ογιαρθάμπαλ ο αντι-Σανέ!

Ο Λερόι Σανέ βρίσκεται μια «ανάσα» από την Μπάγερν Μονάχου και ο Πεπ Γκουανρτιόλα έχει βρει τον αντικαταστάτη του στη Σίτι στο πρόσωπο του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

Μάντσεστερ Σίτι: Ογιαρθάμπαλ ο αντι-Σανέ!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Λερόι Σανέ βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο τελικά η υπόθεση έμεινε πίσω λόγω τραυματισμού με τον παίκτη να μένει τελικά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον ο Γερμανός εξτρέμ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μετακόμισή του στη βαυαρική πρωτεύουσα. Μπορεί το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, όμως δύσκολα ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα τον διατηρήσει στην ομάδα του μέχρι τότε.

Υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Για παράδειγμα, για τον αν η μεταγραφή του 23χρονου άσου θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι του 2020. Το πιο πιθανό είναι οι Βαυαροί να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του, εφόσον ο παίκτης θα εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα θεωρητικά.

Ο αντι-Σανέ βρέθηκε!

Την ίδια στιγμή ο Πεπ Γκουανρτιόλα έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα. Ο τεχνικός των «πολιτών» φαίνεται ότι ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του Γερμανού στο πρόσωπο του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ. Ο εξτρέμ της Ρεάλ Σοσιεδάδ αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ σε 10 συμμετοχές στη La Liga.

Το συμβόλαιό του στη Σοσιεδάδ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 80 εκατ. ευρώ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η "Sky Sport" αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες.