Αισιόδοξος ο Κόβατς για την απόκτηση Σανέ από την Μπάγερν Μονάχου!

Ο τεχνικός των «Βαυαρών» εξέφρασε την πεποίθηση του για αίσιο τέλος στο «σίριαλ» της μεταγραφής του Γερμανού, διεθνούς, εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι!

Αισιόδοξος ο Κόβατς για την απόκτηση Σανέ από την Μπάγερν Μονάχου!

Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, που ο Νίκο Κόβατς μιλά για τον Λιρόι Σανέ. Και μάλλον δεν θα είναι κι η τελευταία, αφού ο 23 χρονος, διεθνής, Γερμανός, εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο υπ. αριθμ. 1 στόχος της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της στα άκρα της επίθεσης μετά τις αποχωρήσεις των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Γερμανίας, που, τις προάλλες, είχε χαρακτηρίσει τον Σανέ «παίκτη - όνειρο» για τον ίδιο και την ομάδα του, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά θα καμφθεί η αντίσταση της Αγγλικής ομάδας και ο πρώην παίκτης της Σάλκε θα επαναπατριστεί

«Ο Λιρόι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τον θέλουμε. Η διοίκηση της ομάδας είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτή την υπόθεση και είμαι πολύ αισιόδοξος. Υποθέτω ότι μπορούμε να τον πάρουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός των «Βαυαρών», μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF.