Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εξωδικαστική συμφωνία για Γκριεζμάν

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικος Μαδρίτης συμφώνησαν εξωδικαστικά στα 15 εκατ. ευρώ για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν. Εντός συμφωνίας και οι Σαούλ, Χιμένεθ.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εξωδικαστική συμφωνία για Γκριεζμάν

Σε οριστική συμφωνία έφτασαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναφορικά με την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν και της μετακίνησης του στης Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» υποστήριζαν ότι οι Καταλανοί είχαν υπογράψει τον Μάρτιο, όταν ο ποδοσφαιριστής τους είχε ρήτρα 200 εκατ. ευρώ και όχι 120 εκατ., όπως πληρώθηκε τελικά στην ομάδα της Μαδρίτης τον Ιούλιο.

Την συμφωνία των δύο πλευρών αποκάλυψε η Mundo Deportivo, αναφέροντας ότι οι δύο σύλλογοι κατέληξαν σε εξωδικαστική συμφωνία ύψους 15 εκατ. ευρώ, ενώ συμφωνήθηκε ότι «μπλαουγκράνα» θα έχουν πρώτοι δικαίωμα για προσφορά αν η Ατλέτικο βάλει πωλητήριο στους Σαούλ και Χιμένεθ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί αρχικά με πρόστιμο 300 εκατ. ευρώ, στο οποίο κατέθεσαν έφεση, με την Ατλέτικο ωστόσο να επιμένει στην υπόθεση, αξιώνοντας άλλα 80 εκατ. και κάπως έτσι να επέρχεται ο συμβιβασμός των δύο ομάδων.