Μαγκουάιρ: «Σε 5 χρόνια ελάτε να με κρίνετε!»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απάντησε στην κριτική που δέχεται ο ίδιος κι η ομάδα του καλώντας τους επικριτές τους να κάνουν υπομονή 5... χρόνια! 

Μαγκουάιρ: «Σε 5 χρόνια ελάτε να με κρίνετε!»

Είναι ο κάτοχος του ρεκόρ μεταγραφής αμυντικού αφού το περασμένο καλοκαίρι κόστισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ποσό των 80 εκ. λιρών (89 εκ. ευρώ!) για ν' αποχωρήσει από τη Λέστερ.
Ωστόσο η έλευση του Χάρι Μαγκουάιρ (περι ου ο λόγος...) στους «κόκκινους διαβόλους» δεν έλυσε τα αμυντικά τους προβλήματα (ένα γκολ ανα ματς δέχονται τις 8 πρώτες αγωνιστικές...) μ' αποτέλεσμα να έχουν καταβαραθρωθεί στη 12η θέση της Ρremier League.

H «μπάλα» της κριτικής δεν θα μπορούσε να μην πάρει και τον 26χρονο, διεθνή Άγγλο αμυντικό που πάντως έχει άλλη άποψη κι υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά πρώιμη:

«Είμαι σίγουρος ότι σε 5-6 χρόνια θα είμαι επιτυχημένος και θα έχουμε πολλές καλές στιγμές στην Γιουνάιτεντ. Είτε είμαι στην ομάδα, είτε όχι, τότε μπορείτε να με κρίνετε, όχι τώρα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σαν σύλλογος, όχι μόνο ατομικά ο καθένας, πρέπει να γίνει αυτό και θα έρθει η επιτυχία», ανέφερε σχετικά για την κατάσταση της Αγγλικής ομάδας ο αμυντικός ηγέτης της.