Ο... φευγάτος Έρικσεν για Τότεναμ: «Δεν φταίει η μεταγραφολογία για την απόδοση της ομάδας»

Ο Δανός διεθνής, ο οποίος αναμένεται να πωληθεί τον προσεχή Ιανουάριο, μίλησε για την κακή αγωνιστική κατάσταση της Τότεναμ.

Ο... φευγάτος Έρικσεν για Τότεναμ: «Δεν φταίει η μεταγραφολογία για την απόδοση της ομάδας»

Τους τελευταίους του μήνες με τη φανέλα της Τότεναμ διανύει όπως όλα δείχνουν ο Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να διαβαίνει την... πόρτα της εξόδου από το λονδρέζικο κλαμπ τον προσεχή Ιανουάριο.

Το συμβόλαιο του Δανού διεθνή με τους «πετεινούς» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η επιθυμία του παίκτη να μην ανανεώσει είναι ξεκάθαρη. Έτσι, η διοίκηση της Τότεναμ θα τον βγάλει αναγκαστικά στο... σφυρί τον Γενάρη, ώστε τουλάχιστον να αποζημιωθεί οικονομικά και να μη χάσει τον παίκτη χωρίς... σεντ το καλοκαίρι.

Οι τάσεις φυγής του Έρικσεν από το Λονδίνο έχουν συμπέσει ίσως με τη χειρότερη περίοδο του Δανού άσου στην αγγλική ομάδα, καθώς ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι εμφανώς ντεφορμέ, μαζί με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές των «σπιρουνιών».

Ο ίδιος πάντως ξεκαθαρίζει ότι η έντονη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του αλλά και αρκετών ακόμη συμπαικτών του (ακούγεται έντονα ότι τον Ιανουάριο θα αποτελέσουν παρελθόν και οι Έρικ Ντάιερ, Σερζ Οριέ, Βίκτορ Γουανιάμα, Ντάνι Ρόουζ), δεν έχει την παραμικρή σχέση με την κακή εικόνα της Τότεναμ αυτή την εποχή.

Με δήλωσή του στο SkySports, ο Έρικσεν είπε σχετικά: «Είναι σίγουρα η χειρότερη περίοδός μου με την Τότεναμ. Όμως όλοι στο κλαμπ είμαστε επαγγελματίες και η μεταγραφολογία γύρω από τα ονόματά μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την απόδοσή μας τη φετινή σεζόν».