Πούλισικ: «Είμαι δυσαρεστημένος από τον χρόνο που παίζω στην Τσέλσι»

Ο νεαρός Αμερικανός, μέσω δηλώσεων του εξέφρασε την απογοήτευση του ως προς τον πολύ λίγο χρόνο που έχει αγωνιστεί φέτος με την φανέλα της Τσέλσι, ενώ παράλληλα τονίζει πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα, θέλοντας να αποδείξει στον Φρανκ Λάμπαρντ πως κάνει λάθος αφήνοντας τον στον πάγκο.

Πούλισικ: «Είμαι δυσαρεστημένος από τον χρόνο που παίζω στην Τσέλσι»

Ο διεθνής Αμερικανός, Κριστιάν Πούλισικ, εξομολογήθηκε μέσω δηλώσεων του πως είναι απογοητευμένος με το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε με την φανέλα της Τσέλσι, από τότε που αποκτήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 58 εκατομμυρίων λιρών.

Παράλληλα ορκίστηκε πως θα αποδίδει σε κάθε αγώνα, ακριβώς όπως απέδωσε σε αυτόν με την Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της Premier League, όπου η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ισοπέδωσε τους «Άγιους» με σκορ 4-1.

Η μόνη συμμετοχή του Πούλισικ τον Σεπτέμβριο, ήταν στην νίκη της Τσέλσι, για το «Carabao Cup», απέναντι στην ομάδα της League 2 κατηγορίας, Γκρίμσπι, ενώ δεν βρισκόταν καν στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Λιλ, στο πλαίσιο του Champions League.

Στο ματς της Κυριακής (6/10) με την Σαουθάμπτον, ο Πούλισικ πέρασε ως αλλαγή και αμέσως μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Μίτσι Μπατσουαγί, καθώς μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός δήλωσε πως η μη επιλογή του στο ματς με την Λιλ τον πλήγωσε ενώ δεν έκρυψε και ότι βρίσκει πολύ δύσκολο το να προσαρμοστεί στο στυλ του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Από θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας, είναι πιο εύκολα από την Γερμανία» ανέφερε αρχικά. «Είναι φανερό πως δεν παίρνω τα αγωνιστικά λεπτά που θα ήθελα. Ξέρω πως θα έρθει η ώρα μου. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω, άρα όταν βρίσκομαι στον πάγκο, δεν σημαίνει πως ο προπονητής δεν με θεωρεί κομμάτι της ομάδας. Απλά πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι.»

Αναφορικά με το πρόσωπο του Αμερικανού είχε μιλήσει και προ ολίγων ημερών, ο νυν τεχνικός και πρώην παίκτης της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος θέλει να τον προστατέψει και τον θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα μελλοντικά πλάνα της ομάδας του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν θα ήταν καθόλου σοφό να τον βάλει εντός παιχνιδιού ενώ είναι ακόμα ανέτοιμος, ενώ συμβούλεψε τον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ να συνεχίσει να προπονείται σκληρά δείχνοντας καλό πρόσωπο από στις προπονήσεις.

Πούλισιτς: «Δεν ήρθα για συγκρίσεις με τον Αζάρ»

Παρόλα αυτά, ο Πούλισικ ελπίζει πως αυτή η ασίστ που έδωσε στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Σαουθάμπτον, έδειξε πως μπορεί να προσφέρει εξίσου πολλά, όσα προσφέρουν οι Χάτσον-Οντόι, Μέισον Μάουντ, Πέδρο και Γουίλιαν, στο επιθετικό κομμάτι.

«Θέλω να ξεκινάω βασικός σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, θέλω να βρίσκομαι εκεί και ελπίζω να το βλέπουν όλοι. Με τέτοιες στιγμές ελπίζω να φτιάξω το μέλλον μου εδώ.» ανέφερε σχετικά ο διεθνής Αμερικανός.

Τέλος, σχετικά με την όλη κριτική που έχει δεχθεί τόσο από τον Τύπο όσο και από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας, ο Πούλισικ είπε: «Δεν μπορείς να τα αγνοήσεις εντελώς, δεν ζω μέσα σε σπηλιά. Ακούω και βλέπω πράγματα, αλλά βάζω τα δυνατά μου για να τα μπλοκάρω. Δεν με νοιάζουν οι γνώμες των απ' έξω όσο με νοιάζουν αυτές εντός της ομάδας αλλά και από πρόσωπα που νοιάζονται για μένα.»