Πούλισιτς: «Δεν ήρθα για συγκρίσεις με τον Αζάρ»

O Κρίστιαν Πούλισιτς ξεκαθάρισε πως δεν μετακόμισε στην Τσέλσι για να αντικαταστήσει τον Έντεν Αζάρ, βάζοντας τέλος στις συγκρίσεις.

Πούλισιτς: «Δεν ήρθα για συγκρίσεις με τον Αζάρ»

Να βάλει τέλος στις συγκρίσεις που γίνονται για τον ίδιο και τον Έντεν Αζάρ προσπάθησε με δηλώσεις του ο Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Αμερικανός ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε από την Τσέλσι τον περασμένο Γενάρη από την Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 64ων εκατομμυρίων ευρώ, πριν επιβληθεί μεταγραφικό εμπάργκο στους λονδρέζους, αλλά παρέμεινε στους Βεστφαλούς με την μορφή δανεισμού ως το φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε τελικά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρότι παράλληλα αποχώρησε από τον σύλλογο του Λονδίνου ο Αζάρ με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως θέλει να κερδίσει τον σεβασμό και εκτίμηση στην Τσέλσι για τις ικανότητές του κι όχι να προσπαθήσει απλά να αποδείξει ότι μπορεί ν' αντικαταστήσει τον Βέλγο άσο στον σύλλογο.

«Δεν είμαι εδώ για συγκρίσεις. Προφανώς ο Εντέν είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και τα πήγε περίφημα με την ομάδα με όλα όσα κατάφερε. Ωστόσο, εγώ είμαι διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Θέλω να αποδείξω τη δική μου αξία και να κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ και το προσπαθώ από την πρώτη προπόνηση ώστε να κερδίσω σεβασμό», είπε σχετικά ο ποδοσφαιριστής.