Επαφές της Μίλαν με Σεφτσένκο, κοντά στην απόλυση ο Τζιαμπάολο

«Τρίζει» η καρέκλα του Μάρκο Τζιαμπάολο στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Αντρέι Σεφτσένκο

Επαφές της Μίλαν με Σεφτσένκο, κοντά στην απόλυση ο Τζιαμπάολο

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Μίλαν, Μάρκο Τζιαμπάολο, μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας στο Καμπιονάτο.

Χθες βράδυ οι «ροσονέρι» έχασαν με το βαρύ 3-1 από την Φιορεντίνα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» κι αυτή ήταν τέταρτη ήττα για τον σύλλογο στις έως τώρα έξι αγωνιστικές της Serie A, με αποτέλεσμα να βρεθεί δύο μόλις θέσεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η κατάσταση αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου, η οποία πέραν του ότι εξετάζει να λύσει την συνεργασία της με τον προπονητή, παράλληλα έχει ξεκινήσει επαφές και με τον Αντρέι Σεφτσένκο για να αναλάβει ο τελευταίος το «τιμόνι» της Μίλαν.

«Εμείς επιλέξαμε τον προπονητή και τον στηρίζουμε, είναι σωστό να του δώσουμε πίστωση χρόνου, αλλά δεν περιμέναμε να χάσουμε τέσσερα από τα έξι πρώτα ματς στο πρωτάθλημα και η ποιότητα του παιχνιδιού μας να μην μας ικανοποιεί», τόνισε ο γενικός διευθυντής των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι.

Όπως τονίζουν τα Μέσα ενημέρωσης της γειτονικής Ιταλίας, ο Τζιαμπάολο θα έχει μία τελευταία ευκαιρία για να γλιτώσει την απόλυση στο παιχνίδι κόντρα στην Τζένοα το προσεχές Σάββατο (05/10) στο «Λουίτζι Φεράρις», ενώ σε περίπτωση νέου «στραβοπατήματος» της Μίλαν, τότε θα δει άμεσα την πόρτα της εξόδου από την Μίλαν.

Όσον αφορά τον Σεφτσένκο, που κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγραψε τη δική του μοναδική ιστορία στην ομάδα του Μιλάνου, από το 2016 βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας και έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας μέχρι το καλοκαίρι του 2020.