Oι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έκαναν τη νύχτα μέρα στο ντέρμπι με την Παρτιζάν (vids)

Στη Σερβία τα ντέρμπι γίνονται παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων και την Κυριακή το βράδυ οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο της Παρτιζάν.

Oι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έκαναν τη νύχτα μέρα στο ντέρμπι με την Παρτιζάν (vids)

Την Κυριακή το βράδυ ντέρμπι «αιωνίων» είχαμε και στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν να φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα και να τον νικάει με σκορ 2-0. Ένα ματς που είναι υψηλού κινδύνου με το μίσος μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων να ξεφεύγει και από τα αθλητικά όρια.

Παρόλα αυτά στη Σερβία αυτά τα παιχνίδια διεξάγονται παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Πολλές φορές η κατάσταση ξεφεύγει, όμως ακόμα κι εκεί οι μετακινήσεις στα «αιώνια» ντέρμπι γίνονται κανονικά.

Έτσι και την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Παρτιζάν στο ένα πέταλο βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στάθηκαν μπροστά τους, τους χειροκρότησαν και τραγούδησαν μαζί τους. Αυτό, βέβαια είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα.

Δείτε τα βίντεο με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στο γήπεδο της Παρτιζάν…