Εμενίκε: Ανακοινώθηκε από την Βέστερλο (pic)

Ο Εμάνουελ Εμενίκε ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια αγωνιστικής απραξίας βρήκε ομάδα με τη βελγική Βέστερλο να ανακοινώνει την απόκτησή του. 

Εμενίκε: Ανακοινώθηκε από την Βέστερλο (pic)

Ο Εμάνουελ Εμενίκε βρήκε επιτέλους ομάδα. Ο Νιγηριανός επιθετικός ανακοινώθηκε από τη Βέστερλο που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος.

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που «ξάφριζε» τα σπίτια παικτών του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την απόκτησή του Νιγηριανού στις 5 Ιουλίου του 2017. Ο Εμενίκε ποτέ δεν αντεπεξήλθε στις προσδοκίες των Πειραιωτών και ένα χρόνο αργότερα έλυσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Σπιτονοικοκύρης ο Εμενίκε (pic)

Από τότε ο 32χρονος επιθετικός ήταν χωρίς ομάδα για περίπου ένα χρόνο. Τη Δευτέρα (16/9) ωστόσο, η Βέστερλο ανακοίνωσε την απόκτησή του. Η ομάδα του Βελγίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορία του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς.

Τα νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Ολυμπιακό και Σλιμανί - Τι σχέση έχει ο Εμενίκε

Να θυμίσουμε ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε παρόλο που είναι ένα χρόνο χωρίς ομάδα έχει μια αξιοσημείωτη καριέρα μέχρι τώρα αφού μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε Σπαρτάκ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Γουέστ Χαμ ενώ είναι και διεθνής με τα χρώματα της Νιγηρίας 37 φορές.

Βρήκε ομάδα ο Εμενίκε

Δείτε το tweet της Βέστερλο με την απόκτησή του Εμενίκε: