Τα νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Ολυμπιακό και Σλιμανί - Τι σχέση έχει ο Εμενίκε

Τι είναι αυτό που χαλάει τη συμφωνία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Τα νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Ολυμπιακό και Σλιμανί - Τι σχέση έχει ο Εμενίκε

Θέλει η νύφη κι ο γαμπρός αλλά αυτό δεν αρκεί. Αυτό αναφέρουν οι Τούρκοι σε νέα δημοσιεύματα για... γάμο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ισλάμ Σλιμανί. Υποστηρίζουν ότι τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής που παίζει στη Φενερμπαχτσέ, θέλουν να συμφωνήσουν αλλά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, στην ΠΑΕ φτάνουν, είτε μέσω των social media είτε με άλλους τρόπους, αρνητικά μηνύματα για τον 30χρονο επιθετικό.

Μάλιστα, ο Τουρκικός Τύπος τονίζει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για νέα περίπτωση Εμενίκε. Τον Νιγηριανό επιθετικό είχε αποκτήσει το 2017 ο Ολυμπιακός, επίσης από τη Φενερμπαχτσέ. Είχε τραγική παρουσία στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είδαν κι έπαθαν για να τον ξεφορτωθούν.

Ο Σλιμανί, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανήκει στη Λέστερ και φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Φενέρμπαχτσε. Ο Αλγερινός επιθετικός το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στη Λέστερ. Η αγγλική ομάδα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και το σενάριο να δοθεί δανεικός ή να φύγει με κανονική μεταγραφή, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.