Βρήκε ομάδα ο Εμενίκε

«Επιστρέφω» έγραψε στο instagram o 31χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού

Βρήκε ομάδα ο Εμενίκε

Ο Εμάνουελ Εμενίκε βρήκε ομάδα και αν και τα τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν να γίνεται κάτοικος Αυστραλίας αυτό δεν θα συμβεί. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστηρίζει μέσω Instagram. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής προανήγγειλε την επιστροφή του στην Τουρκία όπου έχει αγωνιστεί σε Καραμπουκσπόρ και Φενέρμπαχτσε.

«Μου έλειψε το ποδόσφαιρο στην Τουρκία τόσο πολύ. Επιστρέφω πιο δυνατός. Πλησιάζει η ώρα. Με εκτίμηση», έγραψε στο Instagram και φυσικά η ανάρτησή του έχει γίνει από το πρωί θέμα στα Τουρκικά ΜΜΕ.

Σε κανένα από αυτά πάντως δεν αναφέρεται η ομάδα που πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανάρτησή του:

Ουσιαστικά ο Εμενίκε έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα με τους ερυθρόλευκους έπαιξε ελάχιστα την τελευταία σεζόν και στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Λας Πάλμας. Κι εκεί όμως δεν αγωνίστηκε λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είχε επαφές στην Αυστραλία με τον ίδιο να λέει ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια από τις Sydney FC, Wellington Phoenix, Brisbane Roar, Melbourne City.

Ο Εμενίκε έχει 232 επαγγελματικές εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, με απολογισμό 92 γκολ και 37 ασίστ σε 15.973 αγωνιστικά λεπτά. Με την εθνική Νιγηρίας έπαιξε για τελευταία φορά το 2015 και έχει 37 συμμετοχές και 9 γκολ.