Ο Λίνγκαρντ «λύτρωσε» τη Γιουνάιτεντ - Όλα τα αποτελέσματα της Premier League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Λίνγκαρντ «λύτρωσε» τη Γιουνάιτεντ - Όλα τα αποτελέσματα της Premier League

Οι «κόκκινοι» διάβολοι υποδέχθηκαν τους «μπλε» του Αντόνιο Κόντε στο «Ολντ Τράφορντ» και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έπειτα από το γκολ του Γουίλιαν στο 32ο λεπτό, πέτυχαν την ανατροπή αφού αρχικά ο Λουκάκου ισοφάρισε στο 39’ ενώ ο Λίνγκαρντ που είχε περάσει ως αλλαγή «λύτρωσε» την ομάδα του Μουρίνιο με κεφαλιά στο 76’.

Η Λίβερπουλ με τη νίκη της επί της Γουεστ Χαμ με 4-1 στο «Άνφιλντ» επί της Γουεστ Χαμ σκαρφάλωσε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία αφού πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, δείχνοντας ότι έχει βρει τον καλό της εαυτό. Καλ, Σαλάχ, Φιρμίνιο και Μανέ σκόραραν για την ομάδα του Κλοπ.

Από κοντά στη μάχη της τετράδας και η Τότεναμ, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας χάρη σε γκολ του Κέιν στο 88’. Τη δεύτερη συνεχόμενή της νίκη πήρε η Γουότφορντ, επικρατώντας της Έβερτον με 1-0. Οι «χόρνετς» είχαν μάλιστα στο βασικό τους σχήμα και τους δύο Έλληνες παίκτες του ρόστερ, τον Ορέστη Καρνέζη και τον Χοσέ Χολέμπας.

Στα άλλα ματς: Λέστερ – Στόουκ 1-1, Μπέρνλι – Σαουθάμπτον 1-1, Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ 2-2, Μπράιτον – Σουόνσι 4-1, Γουεστ Μπρομ – Χάντερσφιλντ 1-2. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Μάντεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε, αφού οι δύο ομάδες χθες έπαιζαν μεταξύ τους στον τελικό του Λιγκ Καπ.