Νότιγχαμ Φόρεστ: Χωρίς τον Ζοάο Καρβάλιο στην Αθήνα

Ο Πορτογάλος που απασχολούσε τον Ολυμπιακό μέχρι να υπογράψει το συμβόλαιο του ο Φορτούνης τραυματίστηκε σε φιλικό του αγγλικού συλλόγου.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χωρίς τον Ζοάο Καρβάλιο στην Αθήνα

Ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη πυροδότησε μία σειρά από μεταγραφικά σενάρια για τον αντικαταστάτη του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είναι παίκτης που θα αντικατασταθεί εύκολα. Πρόκειται για τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, τον ποδοσφαιριστή που πάνω του χτίστηκε και ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν.

Στο λιμάνι θα κάνουν ό,τι καλύτερο, αλλά χωρίς βιασύνη και με υπομονή, έχοντας ως γνώμονα το καλό της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό όταν ήταν σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα ήταν ο Ζοάο Καρβάλιο.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φορεστ ήταν σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες εκείνες τις ημέρες, όμως, η ατυχία χτύπησε και τη δική του πόρτα. Ο Πορτογάλος παιχταράς τραυματίστηκε σε πρόσφατο φιλικό της Νότιγχαμ.

Ο 22χρονος άσος χτύπησε στον αστράγαλο και όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Αγγλία η Νότιγχαμ δεν έχει δώσει ακόμα τον ακριβή χρόνο απουσίας του από την αγωνιστική δράση. Ο παίκτης φυσικά και δεν θα έρθει σήμερα (12/7) στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της Φόρεστ, ενώ λέγεται ότι θα είναι έτοιμος τον Αύγουστο και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια είναι εκτίμηση που γίνεται από τους ρεπόρτερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, διότι επίσημα δεν λέει κάτι ο σύλλογος γεγονός που προκαλεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.