Εκ των κορυφαίων της Βίλεμ ο Τσιμίκας στη νίκη επί της Μπρέντα

Μόνο ο σκόρερ της αναμέτρησης είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από τον Έλληνα αριστερό μπακ στο ντέρμπι του μίσους.

Εκ των κορυφαίων της Βίλεμ ο Τσιμίκας στη νίκη επί της Μπρέντα

Μία αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπρέντα και τη Βίλεμ πάντα έχει τεράστιο ενδιαφέρον στο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για ντέρμπι μίσους ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Ειδικά στο φετινό το ενδιαφέρον ήταν ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που Μπρέντα και Βίλεμ παλεύουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ενδεικτικό του φανατισμού που υπήρχε για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το γεγονός πως παραμονή της αναμέτρησης στην προπόνηση της Μπρέντα βρέθηκαν χιλιάδες οπαδοί προκειμένου να ντοπάρουν τους ποδοσφαιριστές τους.

Η Βίλεμ, ωστόσο ήταν αυτή που πήρε τη νίκη σε αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο Ριένστρα ήταν ο παίκτης που σημείωσε και τα δύο γκολ των νικητών. Στην βασική ενδεκάδα της Βίλεμ ήταν φυσικά ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Το δεύτερο γκολ μάλιστα ξεκινάει από τα πόδια του αριστερού μπακ που αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Τσιμίκας ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μπρέντα. Οι ολλανδικές ιστοσελίδες βαθμολόγησαν τον Έλληνα μπακ με «7» όταν 7,5 πήρε ο Ριένστρα που πέτυχε τα δύο γκολ και ήταν ο μοναδικός που είχε υψηλότερη βαθμολογία από τον Τσιμίκα. Με «7» βαθμολογήθηκε και ο Λιέφτινκ.

DERBY WINNERS ?? ....⛔️ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Tsimikas (@tsimikas21) στις