Έτοιμος ν' ανανεώσει ο Ντε Χέα με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Ο Ισπανός, διεθνής, γκολκίπερ φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» για επέκταση της συνεργασίας τους, για άλλα 5 χρόνια, με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 350 χιλιάδων λιρών εβδομαδιαίως!

Έτοιμος ν' ανανεώσει ο Ντε Χέα με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Εκτός από το γεγονός ότι στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - που ταξιδεύει σε Αυστραλία, Σινγκαπούρη και Κίνα, για προετοιμασία, ενόψει της επόμενης σεζόν - συμπεριλήφθηκαν οι Πολ Πογκμπά και Ρομέλου Λουκάκου υπάρχει κι άλλη μία ευχάριστη είδηση για τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», την οποία μεταδίδει, σε αποκλειστικότητα, η ηλεκτρονική διεύθυνση της «Daily Mirror» και θέλει τον Νταβίντ Ντε Χέα να είναι έτοιμος ν' ανανεώσει για άλλα πέντε χρόνια με την Αγγλική ομάδα!

O Ισπανός, διεθνής, τερματοφύλακας, ο οποίος είναι ήδη 8 χρόνια κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας τους Μάντσεστερ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα φέρεται να έχει συμφωνήσει για άλλα 5 χρόνια, με εβδομαδιαίες απολαβές 350 χιλιάδων λιρών.

Οι τρέχουσες ανέρχονται στις 200 χιλιάδες κι εφόσον μια τέτοια αύξηση επιβεβαιωθεί τότε συνιστά επιτυχία του Ίβηρα αλλά και του ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος, αρχικά, για τον πελάτη του ζητούσε εβδομαδιαίες απολαβές 500 χιλιάδων λιρών. Όσα, δηλαδή, παίρνει ο, συμπαίκτης, του Αλέξις Σάντσες.