«Βέτο Μέσι για Γκριεζμάν, προτιμά Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα!»

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αργεντινός άσος των «μπλαουγκράνα» προτιμά να αποκτηθεί ο πρώην συμπαίκτης του από ό,τι ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο!

«Βέτο Μέσι για Γκριεζμάν, προτιμά Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα!»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πολλά δημοσιεύματα παρουσίαζαν τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ως τελειωμένη υπόθεση.

Ωστόσο, ειδικά τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει αντιστραφεί το κλίμα και ο Γάλλος επιθετικός είναι πιθανό να μην φορέσει τελικά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών, οι οποίοι εναντιώνονται στην έλευση του Γκριεζμάν.

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα "RMC Sport", μεταξύ των παικτών που δεν επιθυμούν τη μεταγραφή του Γάλλου βρίσκεται και Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα στη διοίκηση τις ενστάσεις του λόγω της συμπεριφοράς του ένα χρόνο πριν, ενώ την ίδια στιγμή φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του Νεϊμάρ.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Γκριεζμάν είχε ουσιαστικά συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα πριν ανακοινώσει μέσω ντοκιμαντέρ ότι τελικά θα παραμείνει στην Ατλέτικο.

Όσο για τον Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται την τελευταία διετία στην Παρί, χωρίς να έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε ευρωπαϊκή διάκριση. Εντούτοις, ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρι Αλ-Κελαϊφί, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Νεϊμάρ δεν διατίθεται προς πώληση.