Σέρινγχαμ σε Μπέιλ: «Άσε τη Μαδρίτη, πήγαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει τον Γκάρεθ Μπέιλ στα πλάνα του για τη νέα σεζόν στη Ρεάλ, με τον Τέντι Σέρινγχαμ να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Ουαλό σταρ για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σέρινγχαμ σε Μπέιλ: «Άσε τη Μαδρίτη, πήγαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τουλάχιστον... θολό, ιδίως μετά το μήνυμα που έλαβε από τον Ζινεντίν Ζιντάν ότι δεν υπολογίζει ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλος ο Ζιντάν, τελειώνει ο Μπέιλ

Ο Μπέιλ προς το παρόν «ζυγίζει» τις επιλογές του, μία εκ των οποίων θα ήταν απλά να «κάτσει» στο διετές συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Μαδρίτης και να γεμίσει άκοπα τον λογαριασμό του με 30 εκατομμύρια λίρες (περίπου 34 εκατομμύρια ευρώ) που έχει λαμβάνει για τα δύο επόμενα χρόνια.

«Ο Ζιντάν ενημέρωσε τον Μπέιλ ότι δεν υπολογίζεται στη Ρεάλ»

Φυσικά ο Μπέιλ ενδέχεται να πάει σε άλλη ομάδα και σύμφωνα με τον Τέντι Σέρινγχαμ η πλέον κατάλληλη επιλογή για τον Ουαλό σταρ θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Βαρύ το κλίμα στην Μαδρίτη για τον Μπέιλ

Ο παλιός άσος της Τότεναμ και της Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως ο Μπέιλ δεν έχει κανένα λόγο να ξεκινήσει «έναν πόλεμο τον οποίο δεν μπορεί να κερδίσει» με τη Ρεάλ, συμβουλεύοντάς τον να κάνει το μεγάλο βήμα και να ενταχθεί στο δυναμικό κάποιας μεγάλης αγγλικής ομάδας όπως αυτή των «κόκκινων διαβόλων».

«Αν ερχόμουν σε επικοινωνία με τον Μπέιλ και έπρεπε να του δώσω μία συμβουλή, θα του έλεγα: Σήκω και φύγε από εκεί. Μη σε απασχολούν τα χρήματα που έχεις να πάρεις τα επόμενα δύο χρόνια. Θα χαρείς τη ζωή σου πολύ περισσότερο αν φύγεις από τη Μαδρίτη και παίξεις για ένα αγγλικό κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Τότεναμ, όπου ξέρεις ότι θα σε αγαπήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρινγχαμ.