Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλος ο Ζιντάν, τελειώνει ο Μπέιλ

Ο Γάλλος τεχνικός δεν έκρυψε τη δυσφορία για την ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Στα άκρα οι σχέσεις με τον Ουαλό άσο, δεδομένο ότι αποχωρεί το καλοκαίρι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλος ο Ζιντάν, τελειώνει ο Μπέιλ

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ράγιο Βαγιεκάνο σίγουρα αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο των «μερένχες».

Είναι ενδεικτικό ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του και δεν το έκρυψε ούτε στις δηλώσεις του:

«Δεν κάναμε τίποτα. Τίποτα. Σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες φορές μπορεί να μη σκοράρεις, αλλά εδώ δεν κάναμε τίποτα. Είμαι έξαλλος, γιατί ήταν κακή η εικόνα. Είμαι υπεύθυνος για αυτό. Πρέπει να πούμε συγγνώμη στους οπαδούς και το κλαμπ. Το τι είπα στους παίκτες μένει στα αποδυτήρια. Εγώ πάντα υπερασπίζομαι τους παίκτες μου, αλλά τώρα δε θα το κάνω. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Είμαι κι εγώ υπεύθυνος», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μετά την ήττα της Ρεάλ, ένας από τους παίκτες που δεδομένα θα αποχωρήσουν από την Μαδρίτη είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος βρίσκεται ούτως ή άλλως στη μαύρη λίστα του Ζιντάν. Ο Ουαλός αναχώρησε με το αυτοκίνητό του από το ματς με την Βαγιεκάνο για να μεταβεί εγκαίρως στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, όπου τον περίμενε το τζετ του για να τον μεταφέρει σε άγνωστο προορισμό.

«Δεν ξέρω αν το μυαλό του είναι στη Μαδρίτη», σχολίασε ο Ζιντάν για τον Μπέιλ. Η Ρεάλ είναι γνωστό ότι θέλει να πουλήσει τον Ουαλό για να ενισχυθεί μεταγραφικά. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση...