Λειψία - Μπάγερν 0-3: Βαυαρική κυριαρχία και στο Κύπελλο! (highlights)

Με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (2 γκολ) η Μπάγερν ισοπέδωσε τη Λειψία στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου και έφτασε στο 19ο Κύπελλο της ιστορίας της!

Λειψία - Μπάγερν 0-3: Βαυαρική κυριαρχία και στο Κύπελλο! (highlights)

Το απόλυτο αφεντικό στη Γερμανία είναι από το βράδυ του Σαββάτου (25/5) η Μπάγερν, καθώς μετά το πρωτάθλημα η βαυαρική ομάδα κατέκτησε και το Κύπελλο ισοπεδώνοντας με 3-0 την... πρωτάρα στον θεσμό (και σε τελικούς γενικότερα) Λειψία!

Τη νίκη της ομάδας του Μονάχου... υπέγραψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πιστοποιώντας την κλάση του, καθώς άνοιξε το σκορ στο 29' και το έκλεισε ο ίδιος στο 85', ενώ ενδιάμεσα (78') ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έγραψε επίσης το όνομά του στον φωτεινό πίνακα του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου.

Η εξέλιξη του αγώνα ευνόησε και το όμορφο «αντίο» των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, καθώς αμφότεροι πέρασαν ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης καταγράφοντας έτσι την ακροτελεύτια συμμετοχή τους με τη φανέλα της Μπάγερν.

Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ.

ΛΕΙΨΙΑ (Ραλφ Ράνγκνικ): Γκούλασι, Κλόστερμαν, Κονατέ (82' Χαϊντάρα), Ορμπάν (70' Ουπαμεκάνο), Χάλστενμπεργκ, Άνταμς (65' Λάιμερ), Καμπλ, Σάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ, Πόουλσεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνες (65' Τολισό), Τιάγκο, Μίλερ, Κομάν (87' Ριμπερί), Γκνάμπρι (73΄Ρόμπεν), Λεβαντόφσκι.

Δείτε τα highlights της συνάντησης: