Ο Τσιμίκας για τον Κριστιάνο

Ο Έλληνας μπακ μίλησε για το ψαλίδι του Πορτογάλου στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους.

Ο Τσιμίκας για τον Κριστιάνο

Το ψαλίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Γιουβέντους έγραψε ιστορία. Ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν μπει ποτέ στο Champions League και το οποίο θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια ακόμα. Στην Ολλανδία με αφορμή το πανέμορφο γκολ του Πορτογάλου στον Μπουφόν έκαναν σχετικό θέμα με κεντρικό πρόσωπο τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα.

Ο Έλληνας μπακ που αγωνίζεται στη Βίλεμ είχε σημειώσει ένα ανάλογης ομορφιάς γκολ στην αναμέτρηση με την Ουτρέχτη στις 31 Μαρτίου. Σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη με σκορ 3-2 με τον αριστερό οπισθοφύλακα να έχει εξαιρετική απόδοση. Οι Ολλανδοί, μάλιστα δεν δίστασαν να ρωτήσουν τον Τσιμίκα αν ο Κριστιάνο εμπνεύστηκε από εκείνον.

"Δεν νομίζω", απάντησε ο Τσιμίκας και συνέχισε με αρκετή δόση χιούμορ: "Το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ ήθελα να πάει η μπάλα στο τέρμα", ήταν η ατάκα του Έλληνα διεθνή. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τους οι Ολλανδοί, πάντως, κάνουν ειδική αναφορά στα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες επισημαίνοντας πως "οι συμπαίκτες του στην Ελλάδα περνούν δύσκολες στιγμές".