Με Σαμπαλέτα ως το 2020 η Γουέστ Χαμ!

«Σφυρί» για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο 34χρονος Αργεντινός οπισθοφύλακας αφού οι Λονδρέζοι έθεσαν σε ισχύ την οψιόν του συμβολαίου του.

Με Σαμπαλέτα ως το 2020 η Γουέστ Χαμ!

Για τρίτη σεζόν θα φορά την φανέλα της Γουέστ Χαμ ο Πάμπλο Σαμπαλέτα.

Ο 34χρονος Αργεντινός, διεθνής, αμυντικός θα συνεχίσει με την ομάδα του Λονδίνου η οποία έθεσε σε ισχύ την σχετική οψιόν του συμβολαίου του.

Έτσι θα είναι «σφυρί» ως το καλοκαίρι του 2020.

Εξέλιξη που, όπως δήλωσε, ο ίδιος τον ικανοποίησε απόλυτα: «Είναι σπουδαία νέα κι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστιέμαι κάθε μου στιγμή εδώ, σέβομαι ότι κάνω και το κάνω με πάθος. Όλα αυτά με κάνουν να πιστέυω ότι θα αντέξω ακόμη ένα χρόνο»

Νωρίτερα η ομάδα του Λονδίνου σ' ανακοίνωση της ανέφερε ότι όλοι ανυπομονούν να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον «Πάμπλο έναν ακραιφνή επαγγελματία εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι ηγέτης, πηγή έμπνευσης για όλους και αφοσιωμένος στην ομάδα».

Ο Σαμπαλέτα των 292 συμμετοχών στην Πρέμιερ Λιγκ είχε 26 παρουσίες την φετινή σεζόν, στην Γουέστ Χαμ, φτάνοντας συνολικά τις 65, από το 2017, που μετακόμισε στο Λονδίνο από την Μάντσεστερ Σίτι.
Μάλιστα τέσσερις απ'αυτές είχε στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ως «πολίτης» (2008-17) είχε κατακτήσει δις την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ νωρίτερα είχε επιτυχημένες θητείες στην πατρίδα του με την Σαν Λορέντσο (2002-05) και στην Εσπανιόλ (2005-08).

Με το εθνόσημο στο στήθος έχει 58 συμμετοχές, έχοντας κατακτήσει το 2008 το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Πεκίνο.