Γκουαρντιόλα: «Το πρωτάθλημα το αξίζουμε και εμείς και η Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη νίκη της ομάδας του στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-0, ανέφερε πως το πρωτάθλημα το αξίζει και η ομάδα του αλλά και η Λίβερπουλ. 

Γκουαρντιόλα: «Το πρωτάθλημα το αξίζουμε και εμείς και η Λίβερπουλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από το «Θέατρο των Ονείρων» επικρατώντας με 2-0 της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ και πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο μόλις τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «σίτιζενς» Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως το πρωτάθλημα το αξίζει τόσο η ομάδα του όσο και η Λίβερπουλ, η οποία είναι η μεγάλη συνδιεκδικήτρια του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός:

«Το πρωτάθλημα το αξίζουμε και εμείς και η Λίβερπουλ. Η ομάδα που τελικά δεν θα το κατακτήσει, δεν μπορεί να έχει τύψεις, γιατί πραγματικά θα τα έχει δώσει όλα κατά τη διάρκεια της σεζόν.»

Αν η νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ δίνει το πρωτάθλημα στους «Πολίτες»:

«Κανονικά μια νίκη σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι την απολαμβάνεις, αλλά όχι εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας ως το τέλος. Δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές και απομένουν άλλα 3 παιχνίδια. Οι βαθμοί που έχουμε εμείς και η Λίβερπουλ είναι εκπληκτικοί.»