«Ύπουλος ο τραυματισμός Μέσι, χρειάζεται σωστή διαχείριση»

Σύμφωνα με την "Sport", ο άσος της Μπαρτσελόνα πρέπει να προφυλαχθεί για να αποφύγει το χειρουργείο.

«Ύπουλος ο τραυματισμός Μέσι, χρειάζεται σωστή διαχείριση»

Ο Λιονέλ Μέσι αποκόμισε τραυματισμό στην λεκάνη στο ματς της Αργεντινής κόντρα στην Βενεζουέλα (22/3), στην επάνοδό του στην εθνική ομάδα της χώρας του. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε απουσίασε από το δεύτερο ματς κόντρα στο Μαρόκο (26/3).

Ο άσος της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις προπονήσεις των «μπλαουκράνα» την Τετάρτη 27/3, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε του παραχώρησε 4ήμερο ρεπό για να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Sport", ο τραυματισμός του Μέσι είναι αρκετά ύπουλος και επιτάσσει μεγάλη προσοχή. Ο Αργεντινός αισθανόταν πόνους στην περιοχή της λεκάνης από τον Ιανουάριο και με την πρώτη καταπόνηση του σημείου, η ενόχληση έγινε αρκετά πιο έντονη.

Οι γιατροί της ομάδας αναφέρουν ότι η μόνη σίγουρη λύση για το πρόβλημα είναι η χειρουργική επέμβαση, κάτι που δεν θέλουν επ' ουδενί να σκέφτονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, κυρίως ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Champions League.

Για να αποφευχθεί το χειρουργείο, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, απαιτείται ξεκούραση. Κάτι ο οποίο σημαίνει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να διαχειριστεί πολύ προσεκτικά τον Μέσι, ώστε να είναι ικανός να βοηθήσει την ομάδα του.