Ο Μέσι επιστρέφει και η Αργεντινή τον παρομοιάζει με δέκα συμπατριώτες του! (vid)

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Αλμπισελέστε. 

Ο Μέσι επιστρέφει και η Αργεντινή τον παρομοιάζει με δέκα συμπατριώτες του! (vid)

Μετά από οκτώ μήνες ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής η οποία θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα (23/3) στο Wanda Metropolitano.

Με αφορμή την επιστροφή του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα η Αλμπισελέστε δημιούργησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες της χώρας.

Το βίντεο αναφέρει:

«Υπάρχει ένας Αργεντινός που έχει την πίστη του Πάπα Φραγκίσκου και την ταχύτητα του Φάντζιο (Αργεντινός πιλότος Formula 1 που έφυγε από τη ζωή το 1995), Παίζει σαν τον Πιασόλα (Αργεντινός συνθέτης τάνγκο) κι ευστοχεί σαν τον Τζινόμπιλι (παλαίμαχος παίκτης μπάσκετ της χώρας) και σε κάνει να χτυπά η καρδιά σου σαν τον Φαβαλόρο (Αργεντινός καρδιοχειρούργος).

Τι απίστευτο, ε; Στην περιοχή είναι ο Γαρδέλ (Γαλλοαργεντινός συνθέτης και ηθοποιός), χτυπά σαν την Σαμπατίνι (Αργεντινή τενίστρια) κι εάν του δώσεις δυο μέτρα σε αφήνει άφωνο σαν τον Μπόρχες (Αργεντινός συγγραφέας).

Ξαναπαίρνει την μπάλα στα πόδια του σαν το Παγάνι Σόντα (αυτοκίνητο για αγώνες ταχυτήτων, το σόντα προέρχεται από άνεμο που πνέει στις Άνδεις) κι όταν σε βρίσκει μπροστά του ζωγραφίζει σαν τον Κινκέλα (Αργεντινός ζωγράφος). Κατάλαβες; Είναι δέκα Αργεντινοί σε έναν. Κι ακόμη υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι είναι από άλλο πλανήτη; Μπορεί. Από έναν πλανήτη genious που λέγεται Αργεντινή. Αυτήν την Παρασκευή επιστρέφει ο Μέσι στην εθνική. Μία ιδιοφυΐα που δίνει όραμα σε 50.000.000 Αργεντινούς. Μην το χάσεις».