Ρεάλ Μαδρίτης: Οι 6 όροι του Ζιντάν στον Πέρεθ (pic)

Τα αιτήματα του Γάλλου προπονητή στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας»

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι 6 όροι του Ζιντάν στον Πέρεθ  (pic)

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί να επιστρέψει στο σύλλογο στη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Όπως όμως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η «Marca», πίσω από το «ναι» του Γάλλου προπονητή στον ισχυρό άντρα των «μερένχες» ήταν έξι όροι που ζήτησε να συμφωνηθούν πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως τονίζεται, πρώτο αίτημα του «Ζιζού» ήταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές δίχως την παρέμβαση της διοίκησης, ενώ παράλληλα επιθυμεί να επιλέγει αυτός τους παίκτες που δεν θέλει να κρατήσει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως ο Ζιντάν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στο σύλλογο, ενώ το τελευταίο διάστημα συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν τον Ουαλό μεσοεπιθετικό να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Ρεάλ για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στον τρίτο του όρο ο Ζιντάν ζήτησε από τον Πέρεθ να παραμείνουν στην ομάδα οι Μαρσέλο και Ίσκο, που υπό τις οδηγίες του Σαντιάγκο Σολάρι φέρονταν να βρίσκονται στην… πόρτα της εξόδου του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όσον αφορά, δε, την περίπτωση επιστροφής του Χάμες Ροντρίγκες από τον διετή δανεισμό του στη Μπάγερν Μονάχου ο Γάλλος προπονητής εμφανίζεται να έβαλε «φρένο» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζιντάν ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «μερένχες» να ετοιμάζουν πρόταση για τον Βραζιλιάνο πρώην φορ της Μπαρτσελόνα, ενώ ως έκτο αίτημα έριξε στο τραπέζι δύο ονόματα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Το πρώτο είναι αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος εντυπωσιάζει και την εφετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στην Παρί Σεν Ζερμέν και είναι μάλιστα πρώτος σκόρερ στο Σαμπιονά, ενώ το άλλο είναι ο Έντεν Αζάρ από την Τσέλσι. Ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε και πέρσι το καλοκαίρι μία «ανάσα» από τη μετακίνησή του στη Ρεάλ, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε και παρέμεινε στους «μπλε» του Λονδίνου.