Eίκοσι γκολ με την Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς, πρώτος σε συμμετοχές (vid)

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις με την Κρίσταλ Πάλας κατακτώντας την μία πρωτιά μετά την άλλη. 

Eίκοσι γκολ με την Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς, πρώτος σε συμμετοχές (vid)

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σκόραρε με πέναλτι στην νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Λέστερ με 4-1 για την 20ή αγωνιστική Premier League. Αυτό ήταν το 20o γκολ του Σέρβου με την φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως 16 από αυτά έχουν επιτευχθεί από την άσπρη βούλα. Επίσης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Κρίσταλ Πάλας από τον Φεβρουάριο του 2017 με συνολικά 20 τέρματα.

Πρώτος είναι και στα λεπτά συμμετοχής, όσον αφορά την ομάδα του. Bρίσκεται επίσης στη λίστα με τους δώδεκα ποδοσφαιριστές που έχουν τα περισσότερα λεπτά στο πρωτάθλημα της Premier League.

Ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται μία θέση πίσω από τον τερματοφύλακα της Έβερτον, Πίκφορντ δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει ο τεχνικός της ομάδας στον Σέρβο διεθνή, ο οποίος αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην μηχανή της Κρίσταλ Πάλας.

Όπως μαρτυρούν και τα νούμερα ο «Μίλι» έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα απαντώντας με το καλύτερο τρόπο στους επικριτές του που υποστήριζαν πως δεν θα μπορέσει να κάνει καριέρα με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 1-4: