Ο Βρουσάι για τον Τσιμίκα και τους στόχους του

Ο νεαρός εξτρέμ έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Βίλεμ και μίλησε για την εμπειρία στην Ολλανδία και τους στόχους του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο Βρουσάι για τον Τσιμίκα και τους στόχους του

Ο Μάριος Βρουσάι έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Βίλεμ και τη φανέλα της διαπρέπει. Κάνει πολύ καλά παιχνίδια ο νεαρός εξτρέμ με την ολλανδική ομάδα και έχει ήδη τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των Μέσων της χώρας. Ο Βρουσάι έχει δοθεί δανεικός για 1,5 χρόνο στη Βίλεμ και μίλησε σε Μέσα της Ολλανδίας για τη σχέση του με τον Τσιμίκα και τη ζωή του στην Ολλανδία.

Η σχέση του με τον Κώστα Τσιμίκα είναι εξαιρετική και όπως δήλωσε έχει μιλήσει μαζί του πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Ολλανδία. «Τον ξέρω πολύ καλά. Έχουμε παίξει πολλά ματς μαζί. Μίλησα μαζί του πριν έρθω στο Τίλμπουργκ και μου είπε ότι η Βίλεμ είναι πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλούς ανθρώπους στο σύλλογο», είπε ο Βρουσάι για τον Τσιμίκα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με αυτό της Ολλανδίας λέγοντας: «Είναι διαφορετικά, ναι, αλλά εντάξει. Όλα εδώ είναι πιο ήσυχα, οι άνθρωποι είναι καλοί και μου αρέσει εδώ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Αν το κάνω αυτό είναι το ίδιο για εμένα όπου και αν αγωνίζομαι», ήταν τα λόγια του και συνέχισε: «Πολλοί Έλληνες παίκτες είναι ενεργοί στην Ολλανδία. Αυτό είναι καλό για εμάς αλλά και την εθνική μας ομάδα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους στόχους με τη Βίλεμ λέγοντας: «Φυσικά, ελπίζω να κερδίσω το κύπελλο. Υπάρχουν δύο αγώνες, ο ένας εκ των οποίων στην έδρα μας. Μετά από αυτό θα δούμε, έχω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Θέλω να μείνω και να παίξω πολύ εδώ. Στη συνέχεια δεν έχω ιδέα τι θα γίνει».

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Μάριου Βρουσάι…