Η Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τη Φούλαμ και «βλέπει» Champions League (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εύκολα τη Φούλαμ με 3-0 και «σκαρφάλωσε» έστω και προσωρινά, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τη Φούλαμ και «βλέπει» Champions League  (vid)

Η εκπληκτική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, υπό τις οδηγίες του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, συνεχίσθηκε και σήμερα, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν άνετα εκτός έδρας της Φούλαμ με 3-0 και πλέον βρίσκονται μεταξύ των βασικών διεκδικητών για μία θέση στο νέο Champions League.

Ο Νορβηγός τεχνικός, που ακόμη δεν έχει ηττηθεί ως προπονητής της Γιουνάϊτεντ, άφησε εκτός αρχικής 11αδας τους Ράσφορντ και Λίνγκαρντ. Ομως το ταλέντο των παικτών και κυρίως η εξαιρετική ψυχολογία που έχει εμφυσήσει ο νεαρός κόουτς στην ομάδα, ήταν υπεραρκετά για μία άνετη νίκη.

Τρεις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, η Γιουνάϊτεντ έπαιξε για ακόμη μία φορά καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες του Σόλσκιερ δείχνουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, στοιχείο που αποτελεί «ακρογωνιαίο λίθο» για μία επιτυχημένη ομάδα. Αυτό άλλωστε ήταν και το πρώτο ζητούμενο για τον Νορβηγό, καθώς ήταν ο πρώτος στόχος που έθεσε μόλις ανέλαβε την ιστορική ομάδα.

Η Φούλαμ μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο απείλησε έντονα τον Ντε Χέα, όμως η αντίδραση της Γιουνάϊτεντ ήταν άμεση και με εκφραστές τους Πογκμπά (14`, 65` πέναλτι) και Αντονί Μαρσιάλ (23`), οι φιλοξενούμενοι έφθασαν σε ακόμη μία νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησαν παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους χιλιάδες θεατές, στην μνήμη του αδικοχαμένου, Εμιλιάνο Σάλα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ:

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Φούλαμ-Μάντσεστερ Γ. 0-3
(14`, 65` πεν. Πογκμπά, 23` Μαρσιάλ)
Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ 9/2
Χάντερσφιλντ-Άρσεναλ 9/2
Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 9/2
Σαουθάμπτον-Κάρντιφ 9/2
Γουότφορντ-Έβερτον 9/2
Μπράιτον-Μπέρνλι 9/2
Τότεναμ-Λέστερ 10/2
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 10/2
Γουλβς-Νιούκαστλ 11/2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 62 -26αγ.
Λίβερπουλ 62
Τότεναμ 57
Μάντσεστερ Γ. 51 -26αγ.
Τσέλσι 50
Άρσεναλ 47
Γουλβς 38
Γουότφορντ 34
Έβερτον 33 -26αγ.
Μπόρνμουθ 33
Λέστερ 32
Γουέστ Χαμ 32
Μπράιτον 27
Κρίσταλ Πάλας 26
Νιούκαστλ 24
Σαουθάμπτον 24
Μπέρνλι 24
Κάρντιφ 22
Φούλαμ 17 -26αγ.
Χάντερσφιλντ 11