Οι... αριθμοί της κόντρας Ίσκο με Ζιντάν, Λοπετέγκι και Σολάρι!

Ο άσος της Ρεάλ δεν μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός προπονητή στον πάγκο της «βασίλισσας». Οι συμμετοχές και τα στατιστικά που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Οι... αριθμοί της κόντρας Ίσκο με Ζιντάν, Λοπετέγκι και Σολάρι!

Ο Ίσκο με αφορμή τον παραγκωνισμό του από τον Σαντιάγκο Σολάρι φαίνεται πως έχει μεγαλώσει η κόντρα ανάμεσα σε αυτόν και τον προπονητή του. Μόλις δύο φορές έχει ξεκινήσει ως βασικός ο Ίσκο από την ημέρα που ανέλαβε ο Σολάρι.

Όμως τα τελευταία χρόνια αραιά-πυκνά ακούγονται φήμες για τον Ίσκο και για συγκεκριμένα για την συμπεριφορά του απέναντι στους προπονητές της Ρεάλ.

Ας δούμε αναλυτικά τον χρόνο συμμετοχής και την απόδοση που είχε ο Ίσκο έχοντας ως προπονητές τους Ζιντάν, Λοπετέγκι και Σολάρι.

Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης στις 4 Ιανουαρίου του 2016 και έφυγε από την τεχνική ηγεσία των «μερένχες» στις 31/5 του 2018. Ο Ζιντάν σε 149 ματς είχε απολογισμό 105 νίκες, 28 ισοπαλίες και 16 ήττες ενώ χρησιμοποίησε 40 παίκτες στην τριετία.

Ίσκο με Ζιντάν: Συνολικά 22 γκολ και 23 ασίστ στα 3 χρόνια που ήταν υπό τις οδηγίες του «Ζιζού».

Σεζόν 2015-16 (Δεύτερο μισό της σεζόν)

Ο Ίσκο από την μέρα που ανέλαβε ο Ζιντάν το τιμόνι της Ρεάλ έπαιξε σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις 23 συμμετοχές του, ήταν βασικός στις 14 και έκανε απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ.

Σεζόν 2016-17

Συνολικά αγωνίστηκε σε 42 αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις, από τις οποίες μόλις τις 27 ξεκίνησε βασικός ενώ συνολικά έμεινε στον πάγκο χωρίς συμμετοχή 13 φορές! Κάποια προβλήματα τραυματισμού τον έθεσαν εκτός αποστολής σε 5 αγωνιστικές σε όλη την σεζόν. Σκόραρε 11 γκολ και έδωσε 9 ασίστ εκείνη την σεζόν ο Ίσκο.

Σεζόν 2017-18

Στην τελευταία χρονιά του Ζιντάν, ο Ίσκο συμπλήρωσε 49 συμμετοχές από τις οποίες τις 36 ξεκίνησε ως βασικός. Μόλις 5 φορές έμεινε στον πάγκο του «Ζιζού» και 2 φορές ήταν εκτός αποστολής. Έχασε 6 αγωνιστικές λόγω τραυματισμών. Συνολικά σκόραρε 9 φορές και μοίρασε 11 ασίστ εκείνη την σεζόν.

Τζουλέν Λοπετέγκι

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι άφησε την Εθνική Ισπανίας το καλοκαίρι του 2018 για να αναλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα να απολυθεί μετά την βαριά ήττα με 5-1 από την Μπαρτσελόνα στις 29 Οκτώβρη.

Σεζόν 2018-19

Ο Λοπετέγκι έκατσε στον πάγκο της Ρεάλ για 14 αγωνιστικές με απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες! Συνολικά χρησιμοποίησε 23 παίκτες.

Ίσκο με Λοπετέγκι: Ο Ίσκο κατάφερε να συμπληρώσει 10 συμμετοχές στα 14 παιχνίδια που έκατσε ο Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ. Τις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές ήταν τραυματίας.

Ωστόσο, ξεκίνησε βασικές τις 8 από τις 10 φορές έχοντας ως απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.

Σαντιάγκο Σολάρι

Ο Λοπετέγκι απομακρύνθηκε και αμέσως (29/10/18) ανέλαβε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ με μοναδικό στόχο να ηρεμήσει την κατάσταση. Τίποτε άλλο δεν ήθελε ο κόσμος της Ρεάλ, απλά να ηρεμήσουν από την κάκιστη σεζόν που διάνυαν οι «μερένχες».

Σεζόν 2018-19

Ο Σολάρι ανέλαβε στις 29 Οκτώβρη και είναι στον πάγκο της Ρεάλ μέχρι και σήμερα. Έχει απολογισμό 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες ενώ έχει χρησιμοποιήσει 28 παίκτες μέχρι στιγμής.

Ίσκο με Σολάρι: Ο Ίσκο φαίνεται να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Σολάρι. Τον έχει χρησιμοποιήσει 11 φορές ο Σολάρι. Άλλες τρεις φορές έμεινε στον πάγκο χωρίς κανένα λεπτό συμμετοχής και ακόμη μια εκτός αποστολής!

Ο Ίσκο μπήκε ως αλλαγή τις 9 φορές από τις 11 που έχει αγωνιστεί με τον νέο προπονητή της Ρεάλ. Ουσιαστικά έχει ξεκινήσει μόλις δύο φορές βασικός! Έχει σκοράρει δύο γκολ με τον Σολάρι προπονητή απέναντι στην Μελίγια στο Κύπελλο Ισπανίας.