Πεπ για Ντίαζ: «Δεν θέλω παίκτες που δεν θέλουν να αγωνίζονται στην Σίτι»

«Αιχμές» για τον Μπραχίμ Ντίαζ άφησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα με αφορμή την μεταγραφή του νεαρού Ισπανού στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πεπ για Ντίαζ: «Δεν θέλω παίκτες που δεν θέλουν να αγωνίζονται στην Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε ανοιχτά και άφησε «αιχμές» για τον Μπραχίμ Ντίαζ. Ο 19χρονος Ισπανός άφησε την Μάντσεστερ Σίτι για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Σοσιεδάδ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπραχίμ Ντίαζ με συμβόλαιο 6,5 ετών με την Σίτι να παίρνει 15,5 εκατ. ευρώ τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 22 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός της Σίτι όταν ρωτήθηκε για το αν είναι απογοητευμένος από την μεταγραφή του Ντίαζ στην Ρεάλ είπε αναλυτικά: «Του εύχομαι τα καλύτερα».

Στην συνέχεια είπε:

«Δεν θέλω παίκτες που δεν θέλουν να βρίσκονται εδώ, να είναι μαζί μας, και να προσπαθήσουν να κατορθώσουν αυτά που έχουμε θέσει ως στόχο. Αν οι παίκτες θέλουν να μείνουν, οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές».

Ο Γκουαρντιόλα μίλησε για τους Ντίαζ, Σάντσο και Φόντεν:

«Είναι και οι τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες. Αλλά μόνο ο Φιλ Φόντεν αποφάσισε να παραμείνει στην Σίτι.

Οι παίκτες κερδίζουν τις ευκαιρίες στο γήπεδο. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη να δείτε πόσους νέους παίκτες έχουν στην πρώτη ομάδα. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο.

Πάρτε ως παράδειγμα τον Νταβίντ Σίλβα. Ο Σίλβα πήγαινε δανεικός σε μεγάλα κλαμπ για να γίνει αυτό που είναι σήμερα! Κάποιοι παίκτες έχουν υπομονή, κάποιοι άλλοι όχι.

Οι εαυτοί τους, οι οικογένειες τους, ο ατζέντης τους; Αυτοί αποφασίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς».