«Χρυσή Μπάλα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα στείλει αντιπροσωπεία
Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αγωνίζεται αύριο (23/9) εκτός έδρας με τη Λεβάντε για την LaLiga, δεν θα στείλει αντιπροσωπεία στην τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας», απόψε στο «Théâtre du Châtelet» στο Παρίσι.

Ο σύλλογος, ωστόσο, επιτρέπει στους παίκτες του να παραστούν ατομικά, εφόσον το επιθυμούν. Η Σκωτσέζα Καρολάιν Γουέιρ, η οποία είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη «Χρυσή Μπάλα» των Γυναικών, θα ταξιδέψει στο Παρίσι, για παράδειγμα, ανέφερε η ίδια πηγή.
Ωστόσο, κανείς από την ομάδα ανδρών δεν θα ταξιδέψει, κατόπιν αιτήματος του προπονητή της, Τσάμπι Αλόνσο.
Ολυμπιακός: Τελικά έκανε λάθος ο Μεντιλίμπαρ;
Την περασμένη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρευρέθηκε στην τελετή, δυσαρεστημένη με την απονομή του Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι) εις βάρος του παίκτη της Βινίσιους Τζούνιορ. Ωστόσο, εκείνο το βράδυ, οι Μαδριλένοι πήραν τα βραβεία για τον πρώτο σκόρερ του Μπαπέ (μαζί με τον Χάρι Κέιν) και τον καλύτερο προπονητή του Κάρλο Αντσελότι.