Παραμένει στο δυναμικό της Βάσκο ντα Γκάμα ο Κουτίνιο
Η Βάσκο Ντα Γκάμα ολοκλήρωσε τις επαφές με την Αστον Βίλα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος τη σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε δανεικός από την αγγλική ομάδα στην Αλ Ντουχαϊλ στο Κατάρ και αποχώρησε από τη χώρα του Κόλπου.

Ο 33χρονος μέσος το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε ξανά δανεικός από τη Βίλα στη Βάσκο ντα Γκάμα και επέστρεψε στο πρωτάθλημα της χώρας του.
Ο Κουτίνιο, που είχε ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, συμφωνήθηκε να παίξει δανεικός για ένα χρόνο στη Βάσκο, με οψιόν αγοράς στα πέντε εκατ. ευρώ.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Μίγια
Έπαιξε συνολικά 31 αγώνες με τη βραζιλιάνικη ομάδα, έχοντας και πέντε γκολ στο ενεργητικό του, και η διοίκηση ενεργοποίησε την οψιόν, υπογράφοντας τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ