Ολυμπιακός: Δεν βιάζεται για στόπερ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να βιάζεται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αφού έχει λύσεις στα χέρια του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ολυμπιακός: Δεν βιάζεται για στόπερ

Μία θέση για την οποία δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί παρά το γεγονός ότι υπάρχει ανάγκη μετά την αποχώρηση του Νταβίντ Κάρμο είναι του στόπερ.

Διάφορα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά στον Πειραιά ειδικά γι’ αυτή τη θέση δεν έχουν λόγο να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτό το θέμα θα τραβήξει μέχρι τον Αύγουστο και ο λόγος είναι απλός.

Στις 16 Ιουλίου η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μαζί του τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς εκ των οποίων οι τρεις είχαν σημαντικό ρόλο την περσινή σεζόν στην ομάδα.

Ο Πιρόλα και ο Ρέτσος στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού επομένως δύο βαριά χαρτιά βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.

Ο Μπιανκόν είναι ένας παίκτης που όποτε του ζητήθηκε πρόσφερε στην ομάδα και ο κόουτς τον ξέρει και τον εμπιστεύεται. Στην προετοιμασία θα βρίσκεται και ο Καλογερόπουλος μετά τον διετή δανεισμό του στον Βόλο και μάλιστα το πλάνο που υπάρχει στον Ολυμπιακό τον θέλει να είναι μέσα στην πεντάδα των κεντρικών αμυντικών της επόμενης σεζόν.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110