"Πράσινο φως" από Ζιντάν για Λεβαντόφσκι

Θετικός για την απόκτηση του 29χρονου Πολωνού ο τεχνικός των Μαδριλένων. Με ποιες προϋποθέσεις γίνεται το "μπαμ". 

"Πράσινο φως" από Ζιντάν για Λεβαντόφσκι

Το προσεχές καλοκαίρι θα φέρει σημαντικές αλλαγές για την "Βασίλισσα", αφού μέχρι στιγμής η χρονιά κρίνεται ιδιαίτερα απογοητευτική από όλους στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αλλαγές σίγουρα θα δούμε και στο ρόστερ της ομάδας με πολλούς παίκτες να αποχωρούν από τη Ρεάλ. Ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί ένας από τους επικρατέστερους για αποχώρηση. Βεβαίως, η εύρεση αντικαταστάτη για κάλυψη του κενού που θα δημιουργηθεί είναι προτεραιότητα για τους Μαδριλένους.

Με αυτά τα δεδομένα, το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένας από τους διακαείς πόθους του Φλορεντίνο Πέρεθ, "παίζει" πολύ δυνατά για τη "Βασίλισσα".

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "ΑS", o Ζινεντίν Ζιντάν ήδη έχει δώσει το "οκ" για την απόκτηση του Πολωνού φορ, αφού θεωρεί ότι θα δώσει το εύκολο γκολ που έχει στοιχίσει βαθμούς στη Ρεάλ φέτος.

Από την πλευρά της η Μπάγερν, δεν εμφανίζεται πολύ θερμή στην παραχώρηση του 29χρονου φορ, αφού θα δημιουργήσει δυσαναπλήρωτο κενό στο ρόστερ της βαυαρικής ομάδας. Οι Ισπανοί, πάντως, θεωρούν ότι μία πρόταση κοντά στα 100.000.000 ευρώ πιθανών έχει θετική ανταπόκριση από τους Γερμανούς, ειδικά αν στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και όρος για μόνιμη παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες στο Allianz Arena.