Πέντε οι επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο - Ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη του

Οπαδοί σπεύδουν στο σημείο του δυστυχήματος όπου αφήνουν λουλούδια και κασκόλ της ομάδας.

Πέντε οι επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο - Ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη του

Πέντε άτομα επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που έπεσε στο Λέστερ όπως μετέδωσε πριν από λίγο το SkyNews. Ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη καθώς και οι δυο πιλότοι και ένα άτομο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή.

Προς στιγμήν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για τα ονόματα ενώ αυτή την ώρα μέλη της διοίκησης της Λέστερ μεταβαίνουν στα γραφεία της ομάδας. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα της γυναικείας ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η έκδοση επίσημων ανακοινώσεων ενώ οπαδοί σπεύδουν στο σημείο του δυστυχήματος όπου αφήνουν λουλούδια και κασκόλ της ομάδας.

Νωρίτερα, βρετανός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι και η εταιρεία του ιδιοκτήτη της Λέστερ, επιβεβαίωσε πως ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος βρισκόταν στην πτήση που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο.

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ», τόνισε στο twitter ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς.