Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ (vid)

Σοκαρισμένη η Αγγλία από την είδηση, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα, όμως το γεγονός ότι συνηθίζει να φεύγει από το γήπεδο με το ιδιωτικό του ελικόπτερο συγκλίνει στο ότι ήταν και στη μοιραία πτώση. 

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ (vid)

Το περιστατικό έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του «King Power» που αποτελεί την έδρα της ομάδας και φιλοξενούσε την αναμέτρηση με τη Γουεστ Χαμ.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα το ελικόπτερο συνετρίβη και ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα ήταν μέσα την ώρα της πτώσης.

Στο πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά και ο χώρος παρεμένει αποκλεισμένος. Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα και ασθενοφόρα με γιατρούς προκειμένου να εξετάσουν τυχόν επιζώντες, αν και ο αριθμός των επιβατών δεν έχει διευκρινιστεί από επίσημα χείλη.

Σύμφωνα με το BBC και τον δημοσιογράφο Ρομπ Ντόρσετ του Sky Sports το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο όπως μετά από κάθε αγώνα της Λέστερ. Όμως ξαφνικά άρχισε να δείχνει εκτός ελέγχου και λίγη ώρα έπεσε στο πάρκινγκ που είναι λίγα μέτρα από το γήπεδο και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι οι πίσω έλικες φαίνονταν να είναι εκτός λειτουργίας.

O Giardian αναφέρει ότι στο σημείο επικράτησε σύγχυση και ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας όταν είδε το δυστύχημα ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα αγόρασε το κλαμπ το 2010. Έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα συνηθίζει να αποχωρεί από το γήπεδο με το ελικόπτερό του, το οποίο απογειώνεται από το ημικύκλιο της σέντρας.