«Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν στο ελικόπτερο που έπεσε» (vids)

Πριν από λίγο το BBC μετέδωσε ότι αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όλα δείχνουν ότι είναι νεκρός - Σε ζωντανή εκπομπή ακούστηκε ο ήχος από τη συντριβή

«Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν στο ελικόπτερο που έπεσε» (vids)

Ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερό του όταν αυτό συνετρίβη έξω από το γήπεδο της ομάδας. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά προς στιγμήν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Βρετανός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι και η εταιρεία του ιδιοκτήτη της Λέστερ, επιβεβαίωσε πως ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος βρισκόταν στην πτήση που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο.

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ», τόνισε στο twitter ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από εκπομπή του BT Sport που ήταν στο αέρα μετά το τέλος του αγώνα. Στη διάρκεια της εκπομπής ακούγεται ένας δυνατός ήχος που σύμφωνα με την «Daily Mail» είναι από την πτώση του ελικοπτέρου του Vichai Srivaddhanaprabha.