Ονάνα: «Μέσα σε έξι μήνες ο καλύτερος τερματοφύλακας του Champions League έγινε ο χειρότερος; Όχι!»

Ο Αντρέ Ονάνα είναι δυσαρεστημένος με τις εμφανίσεις του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ονάνα: «Μέσα σε έξι μήνες ο καλύτερος τερματοφύλακας του Champions League έγινε ο χειρότερος; Όχι!»

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάνα δηλώνει δυσαρεστημένος με τις εμφανίσεις του μετά την μεταγραφή του το καλοκαίρι - αλλά πιστεύει ότι ο ίδιος και ο σύλλογος θα βελτιωθούν με τον καιρό.

Ο Ονάνα έφτασε από την Ίντερ έναντι 51 εκατ. ευρώ συν 4 εκατ. ευρώ σε μπόνους, αλλά αρκετά δαπανηρά λάθη οδήγησαν σε κριτική στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Γιουνάιτεντ.

Ο 27χρονος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ίντερ ειδικά στην περσινή πορεία προς τον τελικό του UEFA Champions League, αλλά αυτή την εβδομάδα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει τη Γιουνάιτεντ από το να τερματίσει τελευταία στον όμιλό της και να μείνει χωρίς ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για το δεύτερο μισό της περιόδου.

«Ήρθα εδώ με πολλές φιλοδοξίες», δήλωσε ο Ονάνα στο Sky Sports. «Ήθελα να κερδίσω τα πάντα. Αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλω. Αλλά πρέπει να παραμείνω θετικός.

Αν πρέπει να μιλήσω για τον εαυτό μου μέχρι στιγμής στη Γιουνάιτεντ, δεν είμαι χαρούμενος γιατί ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω πολύ, πολύ καλύτερα.

Το έχω κάνει (στο παρελθόν) και ξέρω ότι θα τα καταφέρω καλύτερα από αυτό που συμβαίνει τώρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι απλά στιγμές και θα αλλάξει. Και όταν όλα αλλάξουν, θα γίνουμε και πάλι οι καλύτεροι.

Θέλετε να μου πείτε ότι μέσα σε έξι μήνες ο καλύτερος τερματοφύλακας του Champions League την περασμένη σεζόν έγινε ο χειρότερος στον κόσμο; Όχι!

Όπως είπα και στην αρχή, όλα είναι προσωρινά. Ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά. Αν δεν είναι σήμερα, θα είναι αύριο. Και αν δεν είναι αύριο, θα είναι μεθαύριο».

«Τώρα, δεν αντιμετωπίζουμε μια καλή στιγμή», πρόσθεσε ο Ονάνα. «Ελπίζω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν το συντομότερο δυνατό, αλλά οι κριτικές είναι καλές, γιατί στο τέλος της ημέρας, πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις όταν είσαι τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ - είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Έτσι, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πρέπει να πυροβολούν εναντίον σου. Όπως λέω πάντα, είμαι έτοιμος γι' αυτό.

Μακάρι να μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως χρειαστεί χρόνος, δεν ξέρουμε, απλά πρέπει να παλέψουμε και να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα. Αλλά οι επικριτές μου, είναι μέρος της ζωής μου».