Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίθηκε στο 120' η Γκλάντμπαχ!

Η Γκλάντμπαχ σκόραρε στο 120' κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας.

Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίθηκε στο 120' η Γκλάντμπαχ!

Σπουδαία μάχη έγινε στο «Μπορούσια Παρκ» ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Βόλφσμπουργκ (1-0) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Εκεί όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο οι «λύκοι» έφθασαν κοντά στο να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι. Εν τέλει τη λύση έδωσε για την Γκλάντμπαχ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Εμάνουελ Κονέ που σκόραρε στο 120' και έστειλε την ομάδα του στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στο Μαγδεμβούργο, η τοπική ομάδα προηγήθηκε με τον Ατίκ στο 15’ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία όμως γύρισε το ματς (1-2) με δύο γκολ μετά το 88’ και πήρε σπουδαίο διπλό πρόκρισης! Χρυσή αλλαγή ο Γιόνα Νιέμιετς, ο οποίος πήρε τη θέση του Χρήστου Τζόλη στο 85’ και σκόραρε στο 87’ και στο 92’ για λογαριασμό των «κόκκινων»!

Η Καϊζερσλάουτερν επιβλήθηκε της Νυρεμβέργης με 2-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Τασί στο 75’ και ο Άσε στο 79’, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο Χόμπουργκ, αλλά προς την πλευρά της φιλοξενούμενης Σεντ Πάουλι (1-4).

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην τέταρτη κατηγορία, η Σεντ Πάουλι στη δεύτερη και η διαφορά ποιότητας αποτυπώθηκε στην εικόνα του ματς και στο σκορ, με γκολ των Βαλ (24’), Σαάμτ (64’), Χάρτελ (69’) και Εγκεστάιν (73’). Το γκολ της τιμής για την Χόμπουργκ πέτυχε ο Μέντλερ (28’).