Λίβερπουλ: Πάνω από δύο εβδομάδες εκτός Άλισον και Ζότα

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, ενώ ο κυνηγός Ντιόγκο Ζότα θα λείψει «λίγο περισσότερο», αφού και οι δύο υπέστησαν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας με την Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ: Πάνω από δύο εβδομάδες εκτός Άλισον και Ζότα

Ο Άλισον Μπέκερ και ο Ντιόγκο Ζότα υπέστησαν προβλήματα ο καθένας κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ερωτηθείς για ενημέρωση σχετικά με τους δύο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν από το ΛΑΣΚ, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι και οι δύο δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης και όχι μόνο.

«Και οι δύο είναι εκτός», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός. «Με τον Άλι είναι λίγο μικρότερο, οπότε πρέπει να δούμε - όχι μέρα με τη μέρα, δεν θα παίξει αύριο, ούτε την Κυριακή, πιθανότατα ούτε τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να είναι κατά κάποιο τρόπο εντάξει.

Ο Ντιόγκο θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο, δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο, αλλά είναι λίγο πιο σοβαρό. Πρέπει να δούμε».

Για το αν ο τραυματισμός του Άλισον συγκεκριμένα δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά φοβόταν, ο Κλοπ πρόσθεσε: «Όχι, αλλά αρκετά σοβαρός. Αρκετά άσχημα».

Παρά τον τραυματισμό του Άλισον, ο Κλοπ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακα της Ιρλανδίας, Κουίβιν Κέλεχερ που αναπληρώνει τον Βραζιλιάνο ελλείψει του, εκτιμώντας ότι ο 25χρονος θα αξιοποιήσει τις δυνατότητές του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ο Κουίβιν παίρνει την ευκαιρία που του αξίζει, Θα έπαιζε ούτως ή άλλως την Πέμπτη, αλλά τώρα παίρνει μερικά ακόμα παιχνίδια και μπορεί να δείξει όλες τις δυνατότητές του».