Επανεκκίνηση με ντέρμπι σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία

Κατευθείαν στα βαθιά, μας ρίχνει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων με σπουδαία ντέρμπι σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Επανεκκίνηση με ντέρμπι σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία

Η προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στο θεσμό του Nations League έφτασε στο τέλος της. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται (20-21/10) φέρνει μαζί του και τη δράση σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολύ σημαντικά ματς.

Στην Αγγλία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League, η αυλαία ανοίγει με τη σπουδαία αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη βρίσκεται παρέα με τη Λίβερπουλ στην κορυφή του πρωταθλήματος, ούσες αήττητες και έχουν από 20 βαθμούς. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική αναμέτρηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας, η Λίβερπουλ που θα αντιμετωπίσει την ίδια μέρα τη Χάντερσφιλντ, θα έχει την ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στον βαθμολογικό πίνακα.

Σπουδαίο ματς και στην Ισπανία, όπου θα αναμετρηθούν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της La Liga, η Σεβίλη και η Μπαρτσελόνα, στο Κάμπ Νου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η Σεβίλη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς έναντι των 15 της Μπαρτσελόνα. Ο Μέσσι και η παρέα του αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα με την τελευταία νίκη να χρονολογείται στις 15/9 με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ αντίθετα η Σεβίλη θα ταξιδέψει στο Καμπ Νου με περίσσια ψυχολογία καθώς προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες μεταξύ των οποίων υπάρχει και η νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 3-0.

«Derby della Madonnina» στο Ιταλικό πρωτάθλημα καθώς έφτασε η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης του Μιλάνου ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν για την 9η αγωνιστική της Serie A. Η Ίντερ, έχοντας 16 βαθμούς, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, κάτω από Νάπολι και Γιουβέντους ενώ η Μίλαν με 4 βαθμούς λιγότερους από τη συμπολίτισσα της, βρίσκεται στη δέκατη θέση. Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας δεν επηρεάζει καθόλου την αίγλη αυτού του μοναδικού ντέρμπι.