Λίβερπουλ: Δεν ταξίδεψε με την αποστολή για προετοιμασία ο Φαμπίνιο

Ο Φαμπίνιο έμεινε εκτός της αποστολής της Λίβερπουλ για την προετοιμασία της στη Γερμανία, αφού η σαουδαραβική ομάδα Αλ Ίτιχαντ κατέθεσε προσφορά 40 εκατομμυρίων λιρών για τον Βραζιλιάνο διεθνή. Ποιούς χαφ έχουν στα ραντάρ οι «κόκκινοι».

Λίβερπουλ: Δεν ταξίδεψε με την αποστολή για προετοιμασία ο Φαμπίνιο

Αντίθετα με τον Φαμπίνιο, ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ταξίδεψε στο Μαύρο Δάσος το Σάββατο (15/7), καθώς οι συζητήσεις για το μέλλον του συνεχίζονται.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Φαμπίνιο από την αποστολή ελήφθη συλλογικά το βράδυ της Παρασκευής (14/7), προκειμένου να επιλυθεί η κατάσταση μετά την υποβολή της πρότασης από την Αλ Ίτιχαντ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει 219 συμμετοχές με την Λίβερπουλ από τότε που ήρθε από την Μονακό το 2018, δεν αρνήθηκε να ταξιδέψει, αλλά επιθυμεί να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία έπειτα από παραγωγικές συζητήσεις για τους προσωπικούς όρους.

Αν, όπως αναμένεται, η συμφωνία με τον Φαμπίνιο προχωρήσει, τότε η Λίβερπουλ θα εντείνει την αναζήτηση ενός νέου ανασταλτικού μέσου.

Η Λίβερπουλ διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον, αλλά θεωρεί υπερβολική την τιμή των 50 εκατομμυρίων λιρών που αξιώνουν οι «Άγιοι».

Η Λίβερπουλ είχε βάλει στο μάτι έναν μακροπρόθεσμο διάδοχο του Φαμπίνιο αλλά τώρα θα χρειαστεί κάποιον ικανό να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ως αποτέλεσμα, το προφίλ του παίκτη που θα κυνηγήσουν θα μπορούσε τώρα να αλλάξει.

Ο Μοϊσές Καϊσέδο δεν θεωρείται ρεαλιστική επιλογή με τον μέσο της Μπράιτον να αναμένεται να πάει στην Τσέλσι.

Ωστόσο, ο Σοφιάν Αμραμπάτ της Φιορεντίνα, ο Ράιαν Γκράβενμπερτς της Μπάγερν Μονάχου και ο Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται, μαζί με τον Λάβια.