Κανός: Απέρριψε την Άντερλεχτ - Θέλει μόνο Βαλένθια

Ο Σέρτζι Κανός απέρριψε την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Άντερλεχτ, ξεκαθαρίζοντας στην Μπρέντφορντ πως επιθυμία του είναι να παίξει στην Βαλένθια για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Κανός: Απέρριψε την Άντερλεχτ - Θέλει μόνο Βαλένθια

Ο Σέρτζι Κανός συνεχίζει να ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο πως η επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Βαλένθια είναι πολύ ισχυρή. Ο 26χρονος Ισπανός απέρριψε την πρόταση της Άντερλεχτ η οποία είχε έρθει σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει ήδη καταστήσει σαφές στην Μπρέντφορντ ότι θα φύγει από το Λονδίνο μόνο για να παίξει στο «Μεστάγια» ή αλλιώς θα πρέπει να εξαντλήσει τον υπόλοιπο χρόνο του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα.

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ δεν έχει στα πλάνα του τον Σέρτζι Κάνος ενώ και πέρσι, στον πρώτο γύρο της Premier League μόνο 72 λεπτά σε 5 αγώνες, κάτι που οδήγησε στον δανεισμό του τον Φεβρουάριο στον Ολυμπιακό.

Με τα «ερυθρόλευκα», ο Κανός αγωνίστηκε 8 φορές σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Η Μπρέντφορντ εκτέλεσε μονομερή επέκταση του συμβολαίου για μία σεζόν με στόχο να αποκομίσει κάποιο όφελος από τη μεταγραφή του, αλλά βρήκε απέναντί της την άρνηση του παίκτη να φύγει για άλλο προορισμό εκτός από την Βαλένθια, όπου θα επανενωθεί με την οικογένειά του έπειτα από 10 χρόνια καριέρα σε διαφορετικούς αγγλικούς συλλόγους.

Η Βαλένθια και ο Σέρτζι Κάνος έχουν ήδη καταλήξει σε κατ' αρχήν συμφωνία για τις επόμενες τρεις σεζόν και τώρα η Μπρέντφορντ περιμένει την κλήση από τη Βαλένθια για να βρει τη φόρμουλα που επιτρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του επιθετικού από την Καστεγιόν, ο οποίος θα πρέπει να αφήσει ένα μικρό ποσό από το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και η Βαλένθια θα πρέπει να καταβάλλει κάποια αποζημίωση στον αγγλικό σύλλογο.