Μπαρτσελόνα: Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Mέσι, εγκρίθηκε το σχέδιο βιωσιμότητας από τη La Liga!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προχωρήσει στην επάνοδο του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βαρκελώνη η La Liga ενέκρινε το νέο πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας της πρωταθλήτριας!

Μπαρτσελόνα: Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Mέσι, εγκρίθηκε το σχέδιο βιωσιμότητας από τη La Liga!

Ως μια κομβική για την παρόν και το μέλλον της Μπαρτσελόνα ημερομηνία ενδεχομένως ν' αποδειχθεί η 6η Ιουνίου του 2023 αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των Καταλανικών ΜΜΕ ότι η La Liga ενέκρινε το πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας του συλλόγου.

To σχέδιο οικονομικής βιωσιμότητας αφορά τις σεζόν 2023/24 και 2024/25 και οι «μπλαουγκράνα» έχουν το «πράσινο φως» για προϋπολογισμένες μεταγραφές και ανανεώσεις κάτι που τους δίνει το δικαίωμα να προσπαθήσουν να επαναφέρουν στις τάξεις τους Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, Χόρχε, επιθυμία του είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα των πρωταθλητών Ισπανίας

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο τα δυσβάσταχτα χρέη του συλλόγου είχαν ως αποτέλεσμα η La Liga να μην επιτρέψει να δηλώσει τον Γκάβι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος χώρος στο μπάζετ.

Προ ημερών το σχέδιο που παρουσιάστηκε δεν πήρε έγκριση και καθώς φαίνεται η νέα του βερσιόν πήρε (εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων) την έγκριση των ιθυνόντων της διοργανώτριας του Ισπανικού πρωταθλήματος...