Μουρίνιο vs Πογκμπά: «Διάβολοι» χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν χωριστεί στα δύο: Κάποιοι είναι με το μέρος του Special One, κάποιοi υποστηρίζουν τον Γάλλο άσο. 

Μουρίνιο vs Πογκμπά: «Διάβολοι» χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

Το κλίμα είναι βαρύ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι σαφές ότι έχει ξεφύγει. Οι κακές εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» και η αντιμετώπισή τους από τον Ζοσέ Μουρίνιο έχει επιφέρει χάσμα ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες. Συγκεκριμένα, Ο Special έχει έρθει σε ρήξη με τον Πολ Πογκμπά για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα. Μάλιστα, εσχάτως του αφαίρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, που ο ίδιος του είχε δώσει στο παρελθόν.

Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί σε τέτοιο βαθμό που, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του ESPN, δόθηκε τελεσίγραφο από ομάδα παικτών στη διοίκηση αναφορικά με την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού.

ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ

Σημερινό δημοσίευμα της Mirror αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ είναι χωρισμένη στα δύο. Κάποιοι παίκτες στέκονται στο πλευρο του Μουρίνιο, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν τον Πολ Πογκμπά, προφανώς γιατί και οι ίδιοι έχουν πρόβλημα με τη διαχείριση της κατάστασης από τον Special One.

Οι υποστηρικτές του Πογκμπά:

Αντονί Μαρσιάλ: Συμπατριώτης του Γάλλου άσου, έχει και έκεινος τα ίδια παράπονα από τον Μουρίνιο, καθώς αισθάνεται παροπλισμένος
Ερίκ Μπαϊγί: Ήταν η πρώτη μεταγραφή του Μουρίνιο το 2016. Πλέον δεν είναι πρώτη επιλογή του Πορτογάλου
Λουκ Σο: Έχει κακή σχέση με τον Μουρίνιο και συμμερίζεται τις απόψεις του Πογκμπά
Αντρέας Περέιρα: Ούτε ο Βραζιλιάνος έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του
Φρεντ: Ο 25χρονος μέσος έχει πολύ στένες με τον Πογκμπά και φαίνεται πως το επηρεάζει

Οι υποστηρικτές του Μουρίνιο:

Αντόνιο Βαλέντσια: Ανήκει στον «πυρήνα» των υποστηρικτών του Μουρίνιο
Άσλεϊ Γιανγκ: Έμπειρος παίκτης, ζητάει από τους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν να έχουν καλύτερες σχέσεις με τον Special One
Νεμάνια Μάτιτς: Ό,τι ισχύει για τον Γιανγκ, ισχύει και για τον Σέρβο που προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα των δύο πλευρών.
Μαρουάν Φελαϊνί: Αισθάνεται ευγνώμων για τον Μουρίνιο, θεωρώντας ότι έχει βάλει πλάτη για εκείνον, και τον στηρίζει
Αλέξις Σάντσες: Περίπου ό,τι ισχύει για τον Βέλγο, ισχύει και για τον Χιλιανό. Θεωρεί ότι ο Μουρίνιο τον στηρίζει, παρά την καμπή στην καριέρα του.
Ρομελού Λουκακού: Ο Βέλγος επιθετικός είναι αγαπημένο παιδί το Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τον θεωρεί αναντικατάστατο και τον εμπιστεύεται. Ο Λουκάκου είναι παίκτης με αυξημένες αρμοδιότητες ακόμα και εντός αποδυτηρίων.