Ο Μουρίνιο καθαίρεσε τον Πογκμπά από αρχηγό

Οι δηλώσεις του Πογκμπά δεν άρεσαν καθόλου στον Ζοσέ Μουρίνιο αμέσως μετά την ισοπαλία με την Γουλβς στο Όλντ Τράφορντ με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να του αφαιρέσει οριστικά το περιβραχιόνιο. 

Ο Μουρίνιο καθαίρεσε τον Πογκμπά από αρχηγό

Ο Πολ Πογκμπά ήταν φανερά απογοητευμένος από τη νέα γκέλα της ομάδας του στο πρωτάθλημα μετά την ισoπαλία με τη Γουλβς στο Όλντ τράφορντ. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος διεθνής στις δηλώσεις του είπε πως «όταν παίζουμε εντός έδρας πρέπει να βρισκόμαστε στην επίθεση. Οι αντίπαλοι φοβούνται όταν βλέπουν τη Γιουνάιτεντ να επιτίθεται. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι φταίει που δεν γίνεται. Εγώ είμαι παίκτης. Δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν είμαι ο προπονητής, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είμαι παίκτης».

Ο Μουρίνιο δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τις δηλώσεις του Γάλλου και πέρασε στην αντεπίθεση. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσε ενώπιον όλης της ομάδας ότι ο Πογκμπά
δεν πρόκειται να ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο γιατί οι δηλώσεις του δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο της ομάδας και πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάνω από κάθε όνομα.